Valpar !

Nordanbo's Ester af roslagen är parad med Viltvårdarns Rozzo! 

Den 25 mars föddes 8 valpar, sex tikar och två hanar, men tyvärr så miste vi två tikar och den ena hanen som inte orkade, jättesorgligt och tråkigt. De fem som är kvar är pigga och växer på sig, börjar nu öppna ögonen

Alla valpar är bokade !


 Rozzo är en social och trevlig kille, som fungerar bra andra hundar. lagom i storlek, snabb och smidig. Han jagar allt klövvilt, har ett bra sök och drevtider på allt mellan 10 minuter till upp till 40 minuter, lite beroende på djur och mark. Och han har ett gk hägntest på vildsvin.

Info om Ester finns på hennes sida ( Våra hundar ) Valp pris 15 000 :-

Att köpa valp från oss!

Vår målsättning att föda upp mentalt bra hundar med stor arbetskapacitet. Med det menar vi hundar som har en stor arbetslust och en god och funktionell exteriör och självklart att de är trevliga och friska familjehundar!

Våra valpar föds i hemmiljö, tillsammans med vår familj och våra hundar. De första fyra veckorna tar vi inte emot besökare utan valparna och tiken behöver lugn och ro. Vid fyra veckors ålder börjar vi ta emot besökare - besöken ska dock bokas i förväg!

Valpen levereras vid tidigast 8 veckors ålder och är då valpkullförsäkrad, veterinärbesiktigad, vaccinerad, avmaskad, ID-märkt (chip) och registrerad i SKK. 

När Ni köper en valp från önskar vi att Ni:

  • *Håller hunden försäkrad! Man vet aldrig när olyckan är framme.
  • *Röntgar hundens höfter och armbågar, helst när hunden är runt 1,5 år gammal.
  • *Startar hunden på Wachtelhundklubbens unghundsprov.
  • *Att köpa valp är ett åtagande som varar länge, under den tiden önskar vi en löpande kontakt och självklart finns vi alltid till hands för samtliga valpköpare med tips och support!

    Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal - Hör gärna av er en gång för mycket än för lite!